Ny hästshow i Malmö

Vi rapporterade tidigare i år om eventet “Sweden International Horse Show” som hålls varje år på Friends Arena i Stockholm. Eventet är mycket omtyckt och lockar årligen många hästintresserade men nu har de fått konkurrens av en hästshow – i Malmö.

Nyheten om att det kommer ytterligare en hästshow till Sverige har överraskat många, speciellt eftersom1172283-white-horse den kommer att hållas i Malmö istället för huvudstaden. Dessutom är det inte vilken show som helst, det handlar om Apassionata och den förtrollade spegeln – en show som inte varit i Sverige sedan 2006.

, 2006 i Malmö, såldes showen ut – hela Malmömässan var full av hästintresserade och nu är det alltså dags igen. Handlingen i showen som är döpt till “Den förtrollande spegeln”, berättar om ett mystiskt hus fullt med speglar och magi, samt vänskap och kärlekens kraft. Apassionata är fullmatad av lekfulla hästar och ponnys som bjuder in till magnifika dressyrnummer och högklassig hästakrobatik.

Boka weekend i Malmö

Om du vill se hästshowen bör du boka biljetter redan nu. Föreställningen kommer även detta år att ske i Malmö, på malmöarena lördagen den 23 april och söndagen den 24 april. Ett tips är att även ta in på ett trevligt hotell, om du inte bor i Malmö, och göra det hela till en weekend. Många är det som besöker Köpenhamn när de är i Malmö, eftersom det är så enkelt att ta sig dit – någonting som verkligen rekommenderas om ni ändå ska resa dit. För barnen är det till exempel kul att då få besöka Tivoli i Köpenhamn eller Legoland. I Malmö finns det också turistattraktioner utöver eventet att besöka, men bäst är det att kontakta turistinformationen för att se över vad som passar din familj bäst.